2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008
Asociatia Phoenix Group Brasov urmareste sa favorizeze dezvoltarea deplina a potentialului copiilor si tinerilor din zone rurale defavorizate din centrul tarii, printr-un program educational personalizat, variat si captivant, in afara orelor de scoala.

Descurajati, mult prea timizi si sceptici, copiii si tinerii de aici nu isi urmeaza visele. De fapt, de multe ori, nici nu indraznesc sa viseze. Chiar si celor mai sclipitori dintre ei le lipseste curajul...si nici nu le cresc aripi...Realitatea in care traiesc ii face sa puna la indoiala ideea unui viitor plin de realizari. In micile lor comunitati, saracia, suferinta si ignoranta sunt regi. Singura lor sansa de reusita sta in educatie.

Sunt nenumarati "bulgari de aur" printre acesti copii si tineri. Pentru ei ne straduim sa construim un centru educational inovativ, unde toti sa cunoasca mai multe experimentand, sa inteleaga mai multe jucandu-se, sa-si imbunatateasca talentele la alegere si din proprie initiativa, sa puna intrebari si sa gaseasca raspunsuri, sa isi doreasca si sa indrazneasca sa viseze si sa lupte pentru visele lor.


POVESTEA ELENEI

ELENA, 23 ANI:

“Mamei mele nu i-a pasat niciodata de scoala. Zicea ca ea a trait si cu patru clase, ca i-a ajuns sa stie sa scrie si sa citeasca. O evervam ca "pierd timpul" invatand, in loc sa am grija de fratii mei mai mici. "Eu nu te inteleg de ce te agiti atata!", incepea, ca in fiecare zi. "Ce tot o dai intr-una cu liceu' ala? Cu ce te-ajuta liceu'? Nu-s destui derbedei cu liceu, care umbla toata ziua pe ulita cu mainile in buzunare? Noi abia avem ce pune pe masa si tu visezi ca se intampla vreo minune DACA ajungi la liceu? Tu cine crezi c-o sa-ti plateasca visele astea, Eleno, te-ai gandit la asta? In loc sa-ti bagi mintile-n cap, ca esti buna de maritat, stai cu nasu-n cartile-alea toata ziua!"...Intr-un fel, incepusem sa-i dau dreptate. Ma simteam rusinata si neputincioasa.[...]"

Insa nu s-a dat batuta. Voia un alt fel de viitor si cumva era sigura ca, daca invata si se straduie destul, va reusi asta.[...]


Daca vrei sa afli mai multe despre noi, gasesti aici: cine suntem; ce facem; ce am facut; cu cine; cum sa te implici si tu; cum sa dai de noi.

STRANGEM BANUTI
pentru Centrul ABC

Mai 2015

PHOENIX GROUP
pe Facebook

   Mai 2015


Phoenix Group Brasov are acum si o pagina Facebook. Da-ne un "like" si ajuta-ne sa devenim mai cunoscuti!


REINCEPEM MUNCA
pe santier

  Mai 2015Copyright 2009
www.phoenixgroup.ro

   Acasa   |   Cine Suntem   |   Ce facem   |   Implica-te   |   Contacteaza-ne